Sponsoren

Dag Vriend!

Zo zouden wij wij uw organisatie, net als de onderstaande, graag noemen. Vriend van de ASRE Alumni Association MRE (AAA MRE).

Om het AAA MRE netwerk te kunnen behouden, de kwaliteit van bijeenkomsten verder te verbeteren en om ons te kunnen ontwikkelen tot het toonaangevende alumni netwerk binnen de vastgoedwereld, vragen wij van uw bedrijf een kleine bijdrage om onze vriend te worden. U bent al vriend vanaf € 150,- per jaar. Natuurlijk verwelkomen wij elke extra bijdrage.

U wordt vriend door het vrienden-formulier ingevuld te retourneren. Alvast dank!

Amvest
Amvest is een toonaangevend manager van woningbeleggingsfondsen en ontwikkelaar van woningen, zorgvastgoed en woongebieden in Nederland. We zijn actief in de gehele waardeketen van de Nederlandse woningmarkt. Vastgoedontwikkeling heeft brede ervaring met grootschalige gebiedsontwikkelingen en in het oog springende woningprojecten in zowel de huur- als koopsector. De unieke combinatie van vastgoedontwikkeling en fondsmanagement biedt ons een fijnmazig netwerk dat toegang geeft tot nieuwbouw-woningen en projecten. Hierdoor kunnen we kwalitatief hoogwaardige woningen toevoegen aan de verschillende fondsen. Amvest heeft vier fondsen en een aantal kleine woningbeleggingsfondsen onder management. Eind 2015 bedroeg de totale omvang van de fondsen onder management 20.000 woningen met een marktwaarde van 3,3 miljard euro.

ASR Vastgoed Ontwikkeling
Bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling houden wij van de stad en haar omgeving. Elke dag streven wij ernaar om met onze vastgoedprojecten het leven voor onze eindgebruikers beter te maken. Dat is waar wij voor knokken. Elke dag weer. Dat doen we door ons oor te luisteren te leggen bij alle stakeholders. We nemen echt de tijd om ons te verdiepen in de lokale situatie. We zijn ons er zeer van bewust, dat we met al onze projecten een nieuw stukje Nederland creëren.

Boekel
We zijn een advocaten- en notarissenkantoor gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas en in de Londense City. Met de bijbehorende mensen, kwaliteit en mogelijkheden. Vanuit onze ambitie denken en werken we grenzeloos. We zijn ook nuchter en praktisch. Dat gaat heel goed samen. Dat vult elkaar zelfs aan. Het maakt ons groot genoeg om internationaal te opereren, het houdt ons klein genoeg om flexibel en snel te zijn. We houden het persoonlijk en leveren werk waar cliënten graag voor terugkomen.

Gijs Heutink Advocaten
Gijs Heutink Advocaten is een Amsterdams nichekantoor gespecialiseerd in omgevingsrecht, vastgoedrecht, bouw- & aanbestedingsrecht, milieurecht, Europees bestuursrecht en commercieel huurrecht. Onze advocaten zijn ervaren onderhandelaars en bedreven in de proces- en de adviespraktijk. Zij beschikken over bijzondere kennis en ervaring in de herontwikkeling en herbestemming van bestaand stedelijk gebied (kantoren, retail, hotels & leisure, woon- en zorgprojecten), de ontwikkeling van projecten in infra, industrie, zorg & wonen, hotels en kantoren, samenwerking met de overheid, contracten in de bouw, aanbestedingen, vastgoedtransacties en commercieel huurrecht.

Schiphol
Schiphol ontwikkelt, beheert en investeert in commercieel vastgoed op en rond nationale en internationale luchthavens en multimodale vervoersknooppunten. Onze vastgoeddisciplines zijn: vastgoedontwikkeling, beleggingen en vastgoedmanagement.

Bouwinvest
Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist die maatwerk biedt aan onze opdrachtgevers. Dankzij alle ervaring en kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, is Bouwinvest uitgegroeid tot een specialist die de wereld van vastgoed en pensioenfondsen door en door kent.

Kloet
Kloet is de vastgoedonderhoud en interieurspecialist die op hoog niveau meedenkt en op detailniveau uitvoert.

Lingotto
Wij bouwen voor mensen met lef, die op een unieke plek in de stad willen wonen. Wij ontdekken op bestaande plaatsen nieuwe kansen en realiseren samen met onze klanten bijzondere projecten. Wij kijken en denken anders. Dus bij ons woon je in een oude fabriek, een brandweerkazerne, een woon-werkconcept of een voormalige school en niet in een standaard rijtjeshuis.

Peak Development
Peak Development is een onafhankelijke onderneming voor gedelegeerde projectontwikkeling en advies voor (her)ontwikkelvraagstukken.

Houthoff
Houthoff is een van de grootste advocatenkantoren in Nederland, met meer dan 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. De specialisten van onze diverse praktijkgebieden en kantoren werken gezamenlijk aan het creëren van nieuwe kansen en het managen van risico’s. Wij werken nauw samen met cliënten om in veranderende marktomstandigheden innovatieve oplossingen en het beste juridisch advies te bieden. Ons succes is gelieerd aan het bereiken van de beste resultaten voor onze cliënten.

MVSA Architects
MVSA Architects, opgericht in 1984, is een internationaal kantoor dat streeft naar innovatie in design, aanpak en implementatie. Met zijn vernieuwde ontwerpen, gekarakteriseerd door elegant pragmatisme, transparante constructie en technologische vernuftigheid, heeft MVSA een plaats verworven in het internationale architectonische landschap.

ABC Nova
ABC Nova is een integraal adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. Onze project- en procesmanagers verstaan de kunst om het gehele proces van initiatief- definitie en ontwerpfase tot en met realisatie en nazorg in beweging te krijgen en te houden. Ondersteund door eigen specialisten op het gebied van planning, risicomanagement, bouwbegeleiding, onderhoud, kosten, juridische zaken en duurzaamheid. Dat doen we altijd met de belangen van vandaag en morgen op ons netvlies.

EBBEN Partners
EBBEN Partners is een onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in bijzonder onderzoek, consulting en geschiloplossing op het gebied van governance, (fraude)risicobeheersing, integriteit en non-compliance. Ons multidisciplinair team bestaat uit consultants, data-experts, registeraccountants en juristen. EBBEN Partners brengt accountants, consultants, advocaten en IT-specialisten samen om uw vraagstuk snel, vakkundig en to the point te adresseren.

Meer Projecten
Sinds 2006 is Inge van der Meer als zelfstandig ondernemer op interim basis inzetbaar als procesmanager, projectmanager en/of adviseur bij vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Gerealiseerde projecten zijn o.a. een EU aanbesteding van projectontwikkelaars ten behoeve van de herontwikkeling van een zorginstellingsterrein. De procesaansturing ten behoeve van een nieuw bestemmingsplan. Het opstellen van businesscases en alternatievenanalyses bij herhuisvestingen van kantoren.

Savills

Savills plc is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de London Stock Exchange. We beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 700 kantoren en partners in Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld.

Onze mensen combineren ondernemingsgeest en een grondig begrip van gespecialiseerde vastgoedsectoren met de hoogste normen van klantenzorg.

Top Vastgoed

Top (Tot Onderling Plezier) Vastgoed is gestart in oktober 2004. Het bedrijf is voor 100% in handen van oprichters Frank van Kessel en Patrick van Lammeren. Top richt zich specifiek op de risicodragende herontwikkeling van Nederlandse kernwinkelgebieden. Top werkt in projectverband samen met een vast team van zo’n 30 ervaren specialisten uit de diverse disciplines van het ontwikkelingsvak. In de 12 jaar dat het bedrijf bestaat heeft Top 14 projecten opgeleverd. Twee van deze projecten zijn genomineerd voor de prestigieuze NRW-Jaarprijs; beide prestaties zijn uniek in de branche te noemen.

Top werkt met name voor institutionele beleggers en pensioenfondsen, zoals Vastned, Bouwinvest, ASR, Wereldhave, Syntrus Achmea en Aberdeen, alsmede voor de grote private beleggingsfondsen zoals Van der Vorm Vastgoed.

Stena Realty
Stena Realty is de internationale arm van de Stena property organisatie (tot. aum ca. EUR 3,8mrd) en maakt deel uit van de private Stena Groep. De Zweedse moederorganisatie is actief in veerdiensten, scheepvaart, oliewinning, vastgoed, metaalverwerking, bedrijfsinvesteringen en recycling. De Stena Groep genereert een omzet van ca. 6 miljard Euro met ca. 20.000 medewerkers. Stena Realty is sinds 1987 actief op de internationale commerciële vastgoedmarkt buiten Zweden en de portefeuille bestaat momenteel uit 51 kantoor- en bedrijfsgebouwen in Nederland, Frankrijk, Engeland, Luxembourg, Duitsland, Hongarije en Amerika. Tevens heeft Stena Realty indirecte vastgoedbelangen. Stena Realty heeft een lange termijnvisie. Het doel is het in eigendom hebben, managen en verder ontwikkelen van kwalitatieve gebouwen. Stena Realty managed alle facetten van haar portefeuille in eigen huis waarbij lange termijn relaties en goede service voorop staat. Zie tevens www.stenarealty.com.

Amsterdam School of Real Estate
De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Ooit opgericht door de brancheverenigingen en de UvA om de versnipperde kennis op het gebied van vastgoed te verzamelen en er een coherent  geheel van te maken.

De ASRE is en blijft op zoek naar dé methoden om optimaal kennis over te dragen. Zij doet dit samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons hierbij. Zij stellen de vragen die nu leven in het werkveld. Onze research fellows en hoogleraren onderzoeken deze vragen en publiceren de resultaten onder de noemer ASRE paperreeks. Deze bevindingen worden weer opgepakt in ons onderwijs. Zo blijft de spiraal omhoog gaan. Steeds meer ASRE-alumni kunt u in de praktijk tegenkomen, van de MRE, de MSRE en van Executive Education. Meer dan 2.800 inmiddels.